By - Ashley Erin

Brussel Airport, Maak Gebruik Van De Handige Shuttle Service

Sharing is caring!

Op de luchthaven van Brussel airport kun je ook gebruik maken van de shuttle service. Wat houdt de shuttle service parkeren precies in en hoe werkt het? Als je gaat parkeren bij luchthaven in Brussel en je bent een eind van de luchthaven kun je gebruik maken van de shuttle service. De shuttle service parkeren is een dienst die je aangeboden krijgt om met de shuttle bus naar de luchthaven vervoerd te worden.Tegen een kleine vergoeding wordt er op je auto gelet tijdens je afwezigheid. De shuttle bus haalt je helemaal op bij de parkeerplaats en zet je vlak voor de vertrekhallen.

De Shuttle Service Is Tegenwoordig Gratis Te Gebruiken In Brussel

Ook krijg je hulp met het uitladen van de koffers. Verder is de shuttle service helemaal gratis. De shuttle bus rijdt regelmatig van en naar de luchthaven dus je hoeft  je geen zorgen te maken dat je te laat aankomt bij de incheck balie. Op het moment dat je terugkomt van je vakantie staat ook de shuttle bus gereed voor passagiers. Op deze manier vermijdt je ook de drukte. Door deze service hoeven de reizigers  hoeven te haasten. Ook vermijd je  het lopen met de koffers te lopen. De shuttle is handig voor zij die reizen met kinderen, ouderen of minder validen.

Kijk Of Je Kan Parkeren En Overnachten

Stel je voor dat je een heel eind van de luchthaven woont, of  je hebt een hele late of vroege vlucht. Dan kun je gebruik maken van de park sleep fly Brussel airport. Je boekt een hotel die niet ver verwijderd is van de luchthaven en mag je auto daar parkeren. Op die manier hoef je niet helemaal vanuit  huis naar de luchthaven te rijden. Je brengt dan de nacht door in het hotel voordat  je aan de reis begint.

Veel hotels nabij het vliegveld verlenen de park, sleep and fly pakket. Ook zijn de bijbehorende faciliteiten aanwezig. Bij het inchecken moet je niet vergeten om de vertrektijd door te geven.  Het hotel regelt dan een shuttle bus voor je. Deze shuttle bus is geheel gratis. De auto laat je dus gewoon bij het hotel staan. Als je terugkomt van je reis krijg je de sleutels  weer overhandigd.